foobar2000.pl - polskie forum: [1.3.13] Internal error - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

Zasady działu Problemy i pytania

Zasady działu "Problemy i pytania"

  • Jeżeli Twoje pytanie dotyczy wtyczek (components) to pomyliłeś dział. Dyskusje na temat wtyczek prowadzimy tylko i wyłącznie w dziale Problemy i pytania związane z wtyczkami.
  • Pamiętaj, aby przed założeniem nowego tematu sprawdzić czy podobne pytanie wcześniej już nie padło! Skorzystaj w tym celu z WYSZUKIWARKI oraz zajrzyj do działu F.A.Q. - Najczęsciej zadawane pytania.
  • Jeżeli zastosowałeś się do poprzednich 2 reguł i dalej nie znasz rozwiązania problemu to możesz już śmiało zakładać nowy temat. Pamiętaj, że jesteś zobowiązany do podania posiadanej wersji foobara przed nazwą tematu, przykłady:

    [Wersja foobara] Nazwa tematu


    • (np.) [0.9.5.1] foobar ciągle zawiesza się przy starcie...
    • (np.) [0.9.4.2] Błędy przy odtwarzaniu formatu FLAC

Grupa Trzymająca Władzę
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

[1.3.13] Internal error

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   AndPen Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 09-kwiecień 06

Napisano 05 listopad 2016 - 21:47

Witam.
Po zainstalowaniu nowej wersji Foobar2000 mam problem z uruchomieniem aplikacji poprzez menu kontekstowe.
Dawno temu dodałem sobie do rejestru poniższy wpis:


[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\foobar2000.play]
@="&Graj w foobar2000"

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\foobar2000.play\command]
@="\"C:\\PROGRA~2\\FOOBAR~1\\FOOBAR~2.EXE\" \"%1\""

Przy próbie uruchomienia odtwarzania, poprzez kliknięcie PPM na katalogu z muzyką i wybraniu "Graj z foobar2000", pojawia się okno komunikatu:
tytuł okna - foobar2000 encountered an error,
treść - Internal error - one on more of the installed components have been damaged.

Myślałem , że to problem z nowym foo_ui_columns-0.5.1. Niestety to nie to. Miałem backup wersji 1.3.9. Po podmianie i dodaniu wszystkich najnowszych komponentów, otwarcie foobar2000 z menu kontekstowego działa poprawnie.

Gdy otwieram program (1.3.13) w normalny sposób - ze skrótu - nie ma z nim najmniejszych problemów.

Proszę o podpowiedź - co może być nie tak?

Andrzej.
0


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   maksiu432 Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 09-listopad 16

Napisano 10 listopad 2016 - 08:46

Czy ma ktoś rozwiązanie tego problemu? Mam tak samo i nie wiem co robic O.o ...
Montaż zamków Warszawa
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   ona Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 16-maj 16

Napisano 17 listopad 2016 - 12:06

Ja też mam ten sam problem <_<
Jak wybielić zęby - piękny uśmiech to podstawa
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl