foobar2000.pl - polskie forum: Tech v 1.0 by Br3tt - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Tech v 1.0 by Br3tt Oceń temat: ***** 1 głosy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   emilski Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 26-czerwiec 09

Napisano 05 maj 2010 - 18:43

Dołączona grafika

:arrow: http://br3tt.deviant...-v1-0-162724968
0


  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   abre Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 28-czerwiec 11

Napisano 29 czerwiec 2011 - 10:26

Wywala mi błąd
Scripting Engine Initialization Failed (GUID: F30A52BF-6778-441E-8C28-965DACD4809A, CODE: 0x80020101)
Check the console for more detailed information (Always caused by unexcepted script error).

Ma ktoś jakiś pomysł?
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   drax86 Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 14-czerwiec 08

Napisano 06 październik 2011 - 19:23

Da się tak ustawić, żeby kursor sam skakał między playlistami? Po zakolejkowaniu w różnych trzeba klikać "show now playing", żeby pokazał aktualnie odtwarzane (cursor follows playback oczywiście mam zaznaczone).

edit. i czy da się w jakiś sposób przeciągać zaznaczone albumy pomiędzy playlistami? Tylko tego brakuje mi do pełnej funkcjonalności :/
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   kasia91 Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 15-kwiecień 10

Napisano 20 październik 2011 - 22:06

Nie chce się zainstalować klikam start stop wyskakuje okienko z wizualizacją i tyle co dalej tzreba?
[EDIT:]
już pogooglałam i wszystko OK.
Kawał dobrej roboty genialnie.

Użytkownik kasia91 edytował ten post 20 październik 2011 - 23:09

0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Alaundo Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 03-kwiecień 12

Napisano 03 kwiecień 2012 - 17:23

Witam
Mam skórkę Tech v 1.5 ale nie chciałem niepotrzebnie zakładać kolejnego tematu.
U dołu okna w zakładce "Album Browser" powinny być wyświetlane okładki albumów. U mnie albumy mają okładki, są wyświetlane w głównym oknie oraz podczas przeglądania biblioteki ale w tym akurat widoku ich nie widać.
Proszę o pomoc w ich włączeniu.
Z góry dziękuję.

EDIT: Sam znalazłem rozwiązanie. Wystarczyło wrzucić okładki do folderów. Post do usunięcia.
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Ryumari Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 15-lipiec 12

Napisano 15 lipiec 2012 - 09:47

Pytanko, jak włączyć w tym skinie okienko z tzw "teraz odtwarzane"? Po zminimalizowaniu chciałbym mieć mniejsze okienko tylko z nazwą utworu, aby było non stop na wierzchu, nawet przy włączaniu gier, itp. Jest możliwe takie coś?
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Heruka Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 15-listopad 12

Napisano 24 luty 2013 - 10:47

świetny skin i config!

ale w graphical album browser nie wyświetla mi wszystkich okładek, a powinno, bo wyświetlało (nie wiem czemu przestało).

Pomoże ktoś?Załączona grafika
0

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl