foobar2000.pl - polskie forum: Tech v 1.0 by Br3tt - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Tech v 1.0 by Br3tt Oceń temat: ***** 1 głosy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   emilski Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 26-czerwiec 09

Napisano 05 maj 2010 - 18:43

Dołączona grafika

:arrow: http://br3tt.deviant...-v1-0-162724968
0


  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   lothar1410 Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 31-październik 09

Napisano 05 maj 2010 - 21:29

Jeśli chodzi o tego skina to mam takie zdanie: gorszy od Xchange. Xchange w pewnym sensie dało wolność w konfiguracji skina, reszta ma raczej gotowe ułożenia itd. ;]
Podoba mi się bardzo w tym umieszczenie playlist oraz możliwość dodawania kart. Wkurza brak łatwego zmienienia tapety i te dwa spectrumy - wg mnie nie są takie ciekawe.

Dołączona grafika
Dołączona grafika
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Bossu12 Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 21-styczeń 08

Napisano 06 maj 2010 - 12:08

Dobry foo.
Tylko brakuje mi dwóch rzeczy. Nie ma wszystkich polskich znaków w czcionce (może ktoś wie jak to zmienić?) oraz wyświetlania ilości odsłuchań.
Idzie to włączyć w opcjach configu ale jakos mi się nie wyświetla.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   hex Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 03-lipiec 06

Napisano 08 maj 2010 - 13:21

Playcount ma być dodane w nowej wersji. Abstrahując od tego, że samemu można to łatwo zrobić.

Dołączona grafika
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   zajonc Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 11-marzec 06

Napisano 09 maj 2010 - 15:16

Mozna jakos usunac zaznaczony obszar? zeby tam bylo tam tylko czarne tlo tak jak w zwyklym library.
http://fotoo.pl/zdje...05/02f526ff.jpg
Dołączona grafika
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Bossu12 Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 21-styczeń 08

Napisano 17 maj 2010 - 12:40

http://br3tt.deviant...v1-1b-162724968

No i update.
Naprawdę dobra robota Br3tt!
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Vilgerfortz Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 21-lipiec 05

Napisano 18 maj 2010 - 15:44

hmm mi nie dziala... wywala mi blad:

Scripting Engine Initialization Failed (GUID: BC89B381-A74B-4965-8379-6A43520F2169, CODE: 0x80020101)
Check the console for more detailed information (Always caused by unexcepted script error).


0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Vilgerfortz Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 21-lipiec 05

Napisano 18 maj 2010 - 16:36

nie podalem zapisu z consoli ... prosze o polaczenie postow:

0.0000033 s
WSH Panel Mod (GUID: ECE63506-16B9-4936-AC76-95AC2E44874D): initliased in 0.0000014 s
WSH Panel Mod (GUID: F11C31E3-6E25-4176-B1F4-14BC6A3D54FC): Parsing file "G:\Program Files\foo_new\skins\tech\scripts\Button.js"
WSH Panel Mod (GUID: F11C31E3-6E25-4176-B1F4-14BC6A3D54FC): initliased in 0.0000014 s
WSH Panel Mod (GUID: BC89B381-A74B-4965-8379-6A43520F2169): Parsing file "G:\Program Files\foo_new\skins\tech\scripts\Button.js"
WSH Panel Mod (GUID: BC89B381-A74B-4965-8379-6A43520F2169): initliased in 0.0000033 s
Startup time : 0:00.860972
Times: a0 - a1: 0msec
Times: a1 - a2: 0msec
Times: a2 - a3: 0msec
Times: a3 - a4: 0msec
Times: a4 - a5: 0msec
Synch: 0 msec (in mainthread!)


0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Bossu12 Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 21-styczeń 08

Napisano 19 maj 2010 - 22:04

Wyświetl postUżytkownik Vilgerfortz dnia 18 May 2010 - 18:36 PM napisał

nie podalem zapisu z consoli ... prosze o polaczenie postow:

0.0000033 s
WSH Panel Mod (GUID: ECE63506-16B9-4936-AC76-95AC2E44874D): initliased in 0.0000014 s
WSH Panel Mod (GUID: F11C31E3-6E25-4176-B1F4-14BC6A3D54FC): Parsing file "G:\Program Files\foo_new\skins\tech\scripts\Button.js"
WSH Panel Mod (GUID: F11C31E3-6E25-4176-B1F4-14BC6A3D54FC): initliased in 0.0000014 s
WSH Panel Mod (GUID: BC89B381-A74B-4965-8379-6A43520F2169): Parsing file "G:\Program Files\foo_new\skins\tech\scripts\Button.js"
WSH Panel Mod (GUID: BC89B381-A74B-4965-8379-6A43520F2169): initliased in 0.0000033 s
Startup time : 0:00.860972
Times: a0 - a1: 0msec
Times: a1 - a2: 0msec
Times: a2 - a3: 0msec
Times: a3 - a4: 0msec
Times: a4 - a5: 0msec
Synch: 0 msec (in mainthread!)




A odznaczyłeś w panelu WSH "safe mode"?
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   nefren Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 07-maj 08

Napisano 06 lipiec 2010 - 18:14

Pojawiła się nowa wersja   Tech 1.3b  

Gdy klikam wikipedia artist info to wchodzi na angielską wiki - można to zmienić?

W Tools -> Biography Server -> Wikipedia   jest ustawiony server polski ale to nic nie zmienia.


Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 12 lipiec 2010 - 17:26

W ktorym miejscu klikasz? Na przycisk? Jezeli tak to wydaje mi sie, ze adres jest ustawiony na sztywno w kodzie skórki (trzeba poszukać i zmienić adres ręcznie)
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   nefren Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 07-maj 08

Napisano 13 lipiec 2010 - 11:02

Racja. Trzeba kliknąć prawym przyciskiem w odpowiednim miejscu (żadnym konkretnym) i Splitter Settings wybieramy po prawej WSH Cover. Dajemy Configure i tam zmieniamy np.  en.wiki na pl.wiki. I działa.
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   kurek Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 22-lipiec 10

Napisano 22 lipiec 2010 - 20:43

Dołączona grafika

Chciałbym prosić o pomoc w numeracji tracków.

Mianowicie chciałbym aby foobar numerował po kolei wrzucane pliki na listę a nie tak jakoś dziwnie jak mam teraz czyli 01,01 czasami 02, lub gdy mam źle otagowany kawałek to wrzuca jakąś stronę www lub inne śmieci...


Pozdrawiam.
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 22 lipiec 2010 - 21:42

1. otaguj poprawnie pliki to nie bedzei wyswietlal smieci
2. trzeba zmienic konfiguracje i zamiast zmiennej %track% w pierwszej kolumnie wstawić %listitem_index% (jeżeli się nie kompnąłem w nazwie)
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Soviet Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 04-wrzesień 06

Napisano 05 sierpień 2010 - 14:47

Jaką wersję foobara potrzebuję ażeby ten skin działał poprawnie? Póki co wywali mi masę Script Errorów, mimo instalowania zgodnie ze sztuką.
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   neo_vir Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 14-luty 10

Napisano 08 sierpień 2010 - 23:01

Cudowny ... pod względem ułożenia wszystkiego itd ... ideał ... ale za ciężki ... gdyby była możliwość wyboru bardziej minimalistycznego wyglądu w stylu averii ... ech :)
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Barlogpl Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 22-lipiec 08

Napisano 03 wrzesień 2010 - 13:54

Jak można ustawić sortowanie utworów według Artysta/nazwa piosenki/album? w libilary klikam po prawo ppm i grup. Wchodzę w preferencję kombinuję i nic. możecie podać komendę? bo jak wchodzę w folder to po prawo wyświetlają mi się same tytuły, a chcę także artystę widzieć. Proszę o pomoc i dziękuję z góry;)
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Parker1992 Ikona

  • 30% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 23-czerwiec 06

Napisano 16 styczeń 2011 - 16:33

@UP Pomarańczowy przycisk Foobar>Edit>Sort>Sort by i wpisujesz %artist% - %title% - %album%


Ja również mam pytanie. Jak zmienić napisy: WAVE SEEKBAR, ALBUM BROWSER, FILTERS, SPECTRUM (znajdują się nad tym dolnym panelem). Używam Tech 1.4
Dołączona grafika Clark - najlepszy stringo pisarz Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   SephPL Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 14-październik 07

Napisano 27 luty 2011 - 15:01

Witam mi natomiast wyskakuje taki błąd :

Scripting Engine Initialization Failed (GUID: B0B475A5-B24B-4885-8DE1-01BBC4D99025, CODE: 0x80020101)
Check the console for more detailed information (Always caused by unexcepted script error).

mam odznaczone safe mode i próbowałem już wielu rzeczy ale config nadal nie działa jest w stanie ktoś pomóc biednemu userowi ^^
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   gorsen Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 01-czerwiec 10

Napisano 26 maj 2011 - 19:05

Witam! Jak można zrobić playlistę "By Rating" tak jak na screenie?? :)
0

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl