Witam
Mam pewien problem mianowicie chciałem sie pobawić w radio internetowe, tak wiec zainstalowałem wtyczki potrzebne do nadawania w foobar-ze tj. oddcastv3, foo_winamp_spam-0.90, foo_dsp_winamp, biblioteki również są dodane postępując zgodnie z instrukcją z tematu Mój odnośnikdoszedłem do momentu podpunkt 4, chce otworzyć konfiguracje lecz niestety nie mogę ktoś podpowie mi jaka jest tego przyczyna??.
Strona 1 z 1
foo_oddcastv3
Strona 1 z 1
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 09 luty 2010 - 14:41
Jeżeli dobrze pamiętam to okno konfiguracji otwiera się poprzez ikonkę z zasobnika systemowego.
Niemniej jednak, jeżeli chodzi o uruchomienie radia internetowego i nie musi być nadawane w mp3 (może być ogg) to polecam wtyczkę Vorbis Streamer (foo_vorbisstream) działającą jako "efekt" DSP. Potrzebujesz jedynie server (np. icecast) i tą wtyczkę i działa
Niemniej jednak, jeżeli chodzi o uruchomienie radia internetowego i nie musi być nadawane w mp3 (może być ogg) to polecam wtyczkę Vorbis Streamer (foo_vorbisstream) działającą jako "efekt" DSP. Potrzebujesz jedynie server (np. icecast) i tą wtyczkę i działa
Strona 1 z 1

Logowanie