Witam, jest jakis sposob na sterowanie foobara za pomoca dotykowych guzikow na klawiaturze Razer Lycosa? chodzi mi o 4 standardowe guziki; play/pause, stop i przewijanie dalej wczesniej. W sterowniku do klawiatury sa do wybrania 4 programy; winamp, WMP, RealPlayer i iTunes. Nie dalo by rady jakos foobara zemulowac np jako winampa? ze przy ustawieniach winampa foobar by reagowal?
dziekuje za pomoc
Strona 1 z 1
[0.9.6.8] Sterowanie foobarem guzikami na klawiaturze Razer Lycosa
Strona 1 z 1
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 13 czerwiec 2009 - 20:29
Zainstaluj foo_winamp_ipc
http://www.hydrogena...showtopic=58729
Następnie wybierz Winampa jako sterownik do klawiatury. Powinno działać
Następnie wybierz Winampa jako sterownik do klawiatury. Powinno działać
Mój foo :D- Conan, what is best in life?
- To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!
foobar2000.pl @ last.fm
Napisano 17 luty 2010 - 15:42
odgrzebie temat żeby nie zaczynać nowego ;] mam windows 7 professional 64 wczoraj postawiony system, a wcześniej miałem betę Ultimate 64.
wszystko ładnie działało w trybie zgodności z XP - używam dsp_src9 - (na ultimacie) panel dotykowy sterował klawiaturą za pomocą wtyczki winamp_spam , winamp_ipc nie chce działać w ogóle, a spam działał przez chwilę bez trybu zgodności ale nie wiem co wtdey zrobiłem. zapomniałem zrobić backupu foobara i wszystko szlag trafił -.-' teraz nie mogę dojść do tego jak to wszystko było poustawiane.
oto lista wtyczek jeśli któraś ew. koliduje z spam'em, używam columns ui i skórki DarkOne 1.6
foo_albumlist.dll
foo_cdda.dll
foo_converter.dll
foo_dsp_src9.dll
foo_dsp_std.dll
foo_fileops.dll
foo_freedb2.dll
foo_input_alac.dll
foo_input_dts.dll
foo_input_std.dll
foo_out_asio.dll
foo_playcount.dll
foo_rgscan.dll
foo_ui_columns.dll
foo_ui_std.dll
foo_uie_albumlist.dll
foo_uie_biography.dll
foo_uie_elplaylist.dll
foo_uie_lyrics.dll
foo_uie_panel_splitter.dll
foo_uie_quicksearch.dll
foo_uie_vis_channel_spectrum.dll
foo_uie_vis_peakmeter_spectrum.dll
foo_uie_wsh_panel_mod.dll
foo_unpack.dll
pomocy ;(
wszystko ładnie działało w trybie zgodności z XP - używam dsp_src9 - (na ultimacie) panel dotykowy sterował klawiaturą za pomocą wtyczki winamp_spam , winamp_ipc nie chce działać w ogóle, a spam działał przez chwilę bez trybu zgodności ale nie wiem co wtdey zrobiłem. zapomniałem zrobić backupu foobara i wszystko szlag trafił -.-' teraz nie mogę dojść do tego jak to wszystko było poustawiane.
oto lista wtyczek jeśli któraś ew. koliduje z spam'em, używam columns ui i skórki DarkOne 1.6
foo_albumlist.dll
foo_cdda.dll
foo_converter.dll
foo_dsp_src9.dll
foo_dsp_std.dll
foo_fileops.dll
foo_freedb2.dll
foo_input_alac.dll
foo_input_dts.dll
foo_input_std.dll
foo_out_asio.dll
foo_playcount.dll
foo_rgscan.dll
foo_ui_columns.dll
foo_ui_std.dll
foo_uie_albumlist.dll
foo_uie_biography.dll
foo_uie_elplaylist.dll
foo_uie_lyrics.dll
foo_uie_panel_splitter.dll
foo_uie_quicksearch.dll
foo_uie_vis_channel_spectrum.dll
foo_uie_vis_peakmeter_spectrum.dll
foo_uie_wsh_panel_mod.dll
foo_unpack.dll
pomocy ;(
Napisano 10 marzec 2010 - 10:40
No chyba logiczne, że skoro brak odpowiedzi to raczej nikt nie wie w czym problem? 
Pytanie ogólne - wykorzystać wbudowany, foobarowy mechanizm obsługi skrótów nie ma możliwości?
Pytanie ogólne - wykorzystać wbudowany, foobarowy mechanizm obsługi skrótów nie ma możliwości?
Strona 1 z 1

Logowanie