foobar2000.pl - polskie forum: Averia - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

  • (6 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Averia Columns UI & Panel Stack Splitter Oceń temat: ***** 1 głosy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   rol Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 15-kwiecień 09

Napisano 15 kwiecień 2009 - 16:55

Averia dla foobar2000.
Skórka wymaga Columns UI i Panel Stack Splitter.

Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Aktualna wersja: 1.10

Niezbędne komponenty i czcionki znajdują się w archiwum.
Zalecane jest zapoznanie się z plikiem README, który zawiera kolejne kroki konfiguracji.

Więcej informacji na forum Hydrogenaudio.

POBIERZ

Pozdro ;)

0


  • (6 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   dejko Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-lipiec 07

Napisano 15 kwiecień 2009 - 17:22

Masakra... idealnie zgrywa mi się z Mirandą.
Czegoś takiego szukałem :ok:
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   dawxxx666 Ikona

  • God of fooAvA™
  • Ikona
  • Rejestracja 29-grudzień 06

Napisano 15 kwiecień 2009 - 18:12

Cieszę się, że dałeś się przekonać i zgodnie z moją radą zapostować 'Averię' na naszym forum. Ze swojej strony muszę przyznać, że cały Twój pomysł na relatywnie prostą, ale funkcjonalną i przejrzystą konfigurację bardzo mi się podoba. Dobrze, że ciągle ją rozwijasz i spełniasz co bardziej trafne prośby użytkowników. Powodzenia w dalszych pracach.
myapple.pl
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   ghostdragon Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 17-marzec 08

Napisano 15 kwiecień 2009 - 18:12

Świetny config korzystam juz z niego od około 2,5 tygodnia i jestem bardzo zadowolony ;) polecam ;D
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   mariush Ikona

  • vel. biju
  • Ikona
  • Rejestracja 19-luty 06

Napisano 15 kwiecień 2009 - 19:55

Bardzo fajnie wygląda. Chyba potestuję jak znajdę czas ;-)
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   dejko Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-lipiec 07

Napisano 15 kwiecień 2009 - 20:26

Po kilkugodzinnym używaniu zyskuje jeszcze bardziej. Jest wszystko co mi potrzeba, czytelność genialna, do tego w miarę normalne zapotrzebowanie na RAM.
Jedne co bym zmienił to przyciski... te co są teraz jakieś takie za mało wyraziste. Fajny myk z tą szukajką.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Dimension Ikona

  • Lifehater
  • Ikona
  • Rejestracja 29-lipiec 06

Napisano 15 kwiecień 2009 - 21:35

Uzywać nie będę, ale skuszę się nawet i potestuję ^^
Szczerze mówiąc, to ten config najbardziej mi się podoba ze wszystkich zamieszczonych na tym forum ^^
Graj w LEAGUE OF LEGENDS za darmo!

Sprawdź mój muzyczny gust: user_Dimension

_______________________________________________________

GLOG [Go Look On Google]
Dołączona grafika
"Life sux, no matter how happy you are
because being happy doesn't exclude fact, that life sux."..
/kociaq/
[font="Tahoma"]
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   whatafuuuck Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 23-sierpień 06

Napisano 16 kwiecień 2009 - 18:45

witam. nie mogę znaleźć opcji odpowiadającej za losowe odgrywanie utworów. czy ten config tego nie ma? przy zmianie odgrywanego utworu nie podświetla się on na playliście.
Dołączona grafika
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   koval Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 16-kwiecień 09

Napisano 16 kwiecień 2009 - 18:46

wygląda świetnie! :ok:
jeden jedyny problem
Dołączona grafika
nie wyświetla żadnych czcionek chociaż czcionkę calibri mam zainstalowaną w windzie. Co zrobić?
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   mariush Ikona

  • vel. biju
  • Ikona
  • Rejestracja 19-luty 06

Napisano 16 kwiecień 2009 - 18:47

Cytat

witam. nie mogę znaleźć opcji odpowiadającej za losowe odgrywanie utworów. czy ten config tego nie ma?
Pomiędzy przyciskami next a pause jest. Z taką strzałką zakręconą. Jak klikniesz, rozwinie się lista wybory Playback Order.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   whatafuuuck Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 23-sierpień 06

Napisano 16 kwiecień 2009 - 19:10

Wyświetl postUżytkownik mariush dnia czw, 16 kwi 2009 - 19:47 napisał

Pomiędzy przyciskami next a pause jest. Z taką strzałką zakręconą. Jak klikniesz, rozwinie się lista wybory Playback Order.


ok to działa, ale nie wyświetla się aktualnie grany utwór w playlist (a album art z lewej strony się zmienia tak jak trzeba).
Dołączona grafika
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   mariush Ikona

  • vel. biju
  • Ikona
  • Rejestracja 19-luty 06

Napisano 16 kwiecień 2009 - 19:13

Punkt 10
Jeśli chcesz widzieć na playliście aktualnie odgrywany plik, to musisz najpierw włączyć pełny toolbar Menu (Preferences > Display > Columns UI > zakładka Layout > PPM w Horizontal Splitter > Insert Panel > Toolbar > Menu > Aplly); potem z tego co się pojawiło w połowie okna wybierz Playback > Cursor Follow Playback, po czym usuń toolbar Menu z Layoutu (PPM > Remove panel), żeby znów foo wyglądał tak jak poprzednio.
Można to tez zrobić za pomocą skrótów z klawiatury. Jak kto woli.


BTW: swoją drogą, czemu Show toolbars w opcjach Columns UI nie działa?
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   whatafuuuck Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 23-sierpień 06

Napisano 16 kwiecień 2009 - 19:21

thx. już wszystko ok.
Dołączona grafika
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Hose Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 07-październik 06

Napisano 20 kwiecień 2009 - 12:10

Rewelacyjnie przejrzysty dizajn :) Podoba mi sie bardzo, a jakby byla jeszcze mozliwosc zmiany koloru na jakis ciemniejszy to bylbym w 7 niebie
Dołączona grafika
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Grumens Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 10-styczeń 05

Napisano 20 kwiecień 2009 - 16:01

u mnie to samo co u kovala. POMOCY.
Pozdrawiam
Grumens
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   rol Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 15-kwiecień 09

Napisano 21 kwiecień 2009 - 07:16

Jaki jest to system operacyjny? Jeżeli < XP to przyczyną może być biblioteka gdiplus, do pobrania np. tutaj.
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Grumens Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 10-styczeń 05

Napisano 21 kwiecień 2009 - 12:20

System XP, biblioteka pomogla, dziekuje.
Pozdrawiam
Grumens
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   madguy Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 30-marzec 09

Napisano 21 kwiecień 2009 - 23:05

Kawał świetnej roboty, najlepszy skin jaki tutaj znalazłem. Wielkie dzięki dla autora!

pzdr
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   whatafuuuck Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 23-sierpień 06

Napisano 24 kwiecień 2009 - 14:55

Witam. Czy możliwe jest aby w następnej wersji (o ile autor taką planuje) został dodany rating utworów w postaci np. gwiazdek na playliście? W obecnym configu mnóstwo miejsca jest niewykorzystywane.
Dołączona grafika
0

#20 Guest_cols_*

Napisano 25 kwiecień 2009 - 16:34

Na początek chciałem pogratulować udanego configu. Jest przejrzysty co mi się bardzo podoba, lecz brakuje mi jedynie w nim '4tej zakładki' z panelem do zarządzania playlistami - dodawaniem tworzeniem zmienianiem itd..

EDIT: no dobrze już wyniuchałem wersje rozszerzoną
http://www.hydrogena.......st&p=626454

Nic dodać nic ująć. :D
0

  • (6 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 47
0 użytkowników, 47 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl