Config jest świetny, jednak chciałbym go trochę przystosować do swoich potrzeb, jednak nie wiem jak to zrobić. Mianowicie tutaj wszystko oparte jest na plylistach, a ja korzystam zarówno z list odtwarzania jak i ... album list? (jestem foonoobem wiec nawet nie wiem jak poszczególne elementy fachowo się nazywają, wybaczcie)- chodzi mi o ten panel który jest w dui wyświetlający zawartosc biblioteki. Bardzo jestem do tego przywiązany, poza tym układ folderów mojej muzyki również ;p I tu moje pytanie: czy jest możliwosc dodania tego czegos w averii? Jako nową zakładkę np?. We wcześniejszych postach było odniesienie do instrukcji dodawania zakładek, jednak mało z tego rozumiem i dalej nie wiem jak to zrobić w tym moim konkretnym przypadku. Czy mógłby mi ktoś pomóc?
EDIT:
Po 3 godzinach prób i błędów udało mi się coś zrobić. Dodałem nową zakładkę, wyświetla się w niej nawet album list, jednak nie działa to w pełni sprawnie. Mianowicie jeśli wybiorę jakiegoś wykonawcę, włączę zakładkę z widokiem albumów/trackinfo i z niej wybiorę jakiś album, to klikam w innego wykonawcę z album list, tak jakby album list był pod wartwą z okładkami albumów, a kliknięcie przechodzi pzrez warstwę z okładkami albumów. Wygląda to mniej więcej tak:
http://img823.images.../beztytuuiu.jpg
Poza tym zakładki z album list nie mogę włączyć przeskakując z zakładki z albumami/trackinfo. Zamiast przełączenia się, ikonki albumów zostają, a w miescu gdzie na zakłądce album list byłby suwak do przewijania, pojawia się pasek włąsnie odtwarzanego albumu. Troche to zawiłe, wiem, mam nadzieję że zrozumie ktoś o co chodzi

Z zakładki lyrics na album list bez problemu przełącza się. Jakieś pomysły?