foobar2000.pl - polskie forum: Averia - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

  • (6 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Averia Columns UI & Panel Stack Splitter Oceń temat: ***** 1 głosy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   rol Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 15-kwiecień 09

Napisano 15 kwiecień 2009 - 16:55

Averia dla foobar2000.
Skórka wymaga Columns UI i Panel Stack Splitter.

Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Aktualna wersja: 1.10

Niezbędne komponenty i czcionki znajdują się w archiwum.
Zalecane jest zapoznanie się z plikiem README, który zawiera kolejne kroki konfiguracji.

Więcej informacji na forum Hydrogenaudio.

POBIERZ

Pozdro ;)

0


  • (6 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#101 Użytkownik nie jest zalogowany   degistif Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 23-listopad 10

Napisano 07 lipiec 2012 - 14:01

Witam serdecznie.
Fantastyczny config.
Mam jednak kilka problemów:
1.Ten sam co foon00b odnośnie obciętego paska menu, reset toolbars nie pomógł.
2.Druga rzecz, czemu po zamknięciu programu i ponownym otwarciu playlista powiedzmy jest wyświetlana od samej góry, dopiero po włączeniu play przeskakuje do ostatnio granej pozycji.
3.Lyrics, nie działają.
4.Do wielu kawałków wstawia mi jedną okładkę, której nawet nie widzę na dysku, jak to zmienić ?
5. Czy jest możliwość żeby program automatycznie pobierał okładki z neta?
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
0

#102 Użytkownik nie jest zalogowany   Sija Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 24-marzec 10

Napisano 31 sierpień 2012 - 17:19

Witam, zachęcony niesamowitym wyglądem skórki postanowiłem ją wypróbować, lecz po pomyślnej instalacji nie wyświetla mi niestety obrazków tzn. butonów
aby to lepiej pokazać zamieszczam skrina:
Dołączona grafika
Co takiego robię nie tak?
0

#103 Użytkownik nie jest zalogowany   lacoste Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 07-październik 12

Napisano 07 październik 2012 - 16:36

Świetna skórka. Kawał dobrej roboty :-))
Działa bardzo dobrze na Windows 8.

Kolego Sija miałem podobny problem. Postępuj zgodnie z info w pliku.
Wrzuć folder Averia do folderu themes w C:\Program Files\foobar2000\themes
0

#104 Użytkownik nie jest zalogowany   Soviet Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 04-wrzesień 06

Napisano 24 październik 2012 - 18:14

Działa to z najnowszym foobarem 1.1.15? Gdy próbuję zaimportować skórkę, po prostu wywala mi błąd, że "program przestał działać".

Że też mi się chciało bawić w zmianę skórki. Miałem fajne ustawienie, a teraz wszystko się zes... psuło :).
0

#105 Użytkownik nie jest zalogowany   AdeR Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 26-listopad 07

Napisano 27 listopad 2012 - 15:20

Witam, ja mam ten sam problem co kolega wyżej ( Soviet ). Jak sobie z tym poradzić, czy coś źle robimy ?
0

#106 Użytkownik nie jest zalogowany   Tarruk Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 26-styczeń 13

Napisano 26 styczeń 2013 - 14:48

Witam,
mam problem z sortowaniem playlisty wygenerowanej przez quicksearch oraz powstałej przez drag and drop. Utwory są pogrupowane wg albumów, ale niestety sortowanie następuje po nazwie pliku, a nie po numerze utworu w tagu (czyli właściwie nie występuje :D). Wiem, że mogę uwzględnić numery w nazwach plików, albo posortować playlistę już po jej wygenerowaniu, ale to jest "męczące".

Próbuję to skonfigurować od 2 godzin, ale póki co bez rezultatu. Z góry dzięki za pomoc ;)
0

  • (6 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 89
0 użytkowników, 89 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl