foobar2000.pl - polskie forum: FooBear = problem przy konfiguracji - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

FooBear = problem przy konfiguracji

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Maja Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 19-październik 08

Napisano 19 październik 2008 - 17:27

Witam serdecznie, z gory mowie ze jestem kobieta wiec prosze o wyrozumiałość w moim kierunku ;)

mam fobara mam nowa skorke i mam.... oczywiście problem :D mianowicie powinno wyglądać to tak:

http://customize.org...large/51413.jpg
http://customize.org...bar/skins/53847

a ja mam problemy i wyglada to tak:

http://fotoo.pl/host...links/zjeciecs/

czy mzoe mi ktos cos poradzić? bo jestem bezradna :(

i jeszcze jedno pytanie.... czy da sie zrobić zeby okładki albumow byly wyświetlane z internetu?

pozdrawiam serdecznie i za pomoc dziekuje :*
:rolleyes:
0


  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 21 październik 2008 - 20:20

<załamka>

foobar2000 składa się z jądra z którym można używać różnych wtyczek do wyświetlania interfejsu (bardzo uogólniając): Domyślnej, ColumnsUI oraz PanelsUI. W chwili obecnej używasz tej ostatniej która jest od dawna nierozwijana, zawiera masę błędów i na forum foobara została generalnie całkowicie zablokowana. Używając domyślnego interfejsu bądź ColumnsUI uzyskuje się dostęp do okładek zapisanych w plikach.
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Maja Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 19-październik 08

Napisano 21 październik 2008 - 20:38

Wyświetl postUżytkownik Wojtek dnia wto, 21 paź 2008 - 21:20 napisał

<załamka>

foobar2000 składa się z jądra z którym można używać różnych wtyczek do wyświetlania interfejsu (bardzo uogólniając): Domyślnej, ColumnsUI oraz PanelsUI. W chwili obecnej używasz tej ostatniej która jest od dawna nierozwijana, zawiera masę błędów i na forum foobara została generalnie całkowicie zablokowana. Używając domyślnego interfejsu bądź ColumnsUI uzyskuje się dostęp do okładek zapisanych w plikach.


rozumiem :( szkodatroszke, moze kiedys ktos napisze wtyczke odpowiadajaca za cos takiego.
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 21 październik 2008 - 20:53

Nie, nie napisze - najzwyczajniej w świecie trzeba zacząć używać interfejsu domyślnego albo ColumnsUI z którymi nie ma problemów... A jak zależy nam na cudacznym interfejsie to zawsze jest winamp… ;)
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Maja Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 19-październik 08

Napisano 22 październik 2008 - 10:41

Wyświetl postUżytkownik Wojtek dnia wto, 21 paź 2008 - 21:53 napisał

Nie, nie napisze - najzwyczajniej w świecie trzeba zacząć używać interfejsu domyślnego albo ColumnsUI z którymi nie ma problemów... A jak zależy nam na cudacznym interfejsie to zawsze jest winamp… ;)


rozumiem Kolego :) aczy jest mozliwosczastosowania tej skorki do ColumnsUI ?
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 22 październik 2008 - 12:39

Raczej nie, ale są inne skórki oparte o ColumsUI
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Maja Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 19-październik 08

Napisano 05 listopad 2008 - 15:07

Witam, mam problem z radiem, dokładnie z stacja trance www.di.fm
co jakies 1-2min wyskakuje mi blad, moge wlaczyc ponownie piosenke ale znow wyskoczy po chwili. Tak to wygląda:

http://www.fotoo.pl/...db/Snadfsp1.jpg
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 05 listopad 2008 - 15:22

posiadasz zainstalowaną wtyczkę foo_playback_custom (Playback Statistics Custom)? Jeżeli tak to trzeba w jej ustawieniach zaznaczyć "Only tracks in the media library update playback statistics" (niestety wymusza to stosowanie Media Library)…
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   Maja Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 19-październik 08

Napisano 02 luty 2009 - 20:16

witajcie ponownie hihhi, wiem ze sie cieszycie iz znów Was odwiedzam (a raczej psize bo odwiedzam dość często)
Panowie czy jak wyznaczę sobie "rating" piosenki ( u mnei zaznacza sie to gwiazdkami) to moge potem te zaznaczone kawałeczki gdzieś znaleźć? jest jakąś lista ich?
pozdrawiam serdecznie :))
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 02 luty 2009 - 21:30

zapewne można użyć opcji search a w okienko, które się pojawi wpisać:
TAGZ
rating PRESENT


(;
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   Maja Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 19-październik 08

Napisano 02 luty 2009 - 21:34

Wyświetl postUżytkownik Wojtek dnia pon, 02 lut 2009 - 21:30 napisał

zapewne można użyć opcji search a w okienko, które się pojawi wpisać:
TAGZ
rating PRESENT


(;


niestey nic sie nie pojawia.
0

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 02 luty 2009 - 21:36

to jeszcze pokaż jakie masz pola w tagach w ogwiazdkowanej, przykładowej piosence (;
0

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   Maja Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 19-październik 08

Napisano 02 luty 2009 - 21:45

Wyświetl postUżytkownik Wojtek dnia pon, 02 lut 2009 - 21:36 napisał

to jeszcze pokaż jakie masz pola w tagach w ogwiazdkowanej, przykładowej piosence (;


hmm a jak wlaczyc opcje tagow zeby mi to pisalo?
to opcje wyszukiwarki
http://www.fotosik.p...7410327e28.html
znalazlam cos takiego
http://www.fotosik.p...01f0c04bd0.html
0

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 02 luty 2009 - 22:55

PPM na utworze i tam wyberasz "file info" albo "properties"
0

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   Maja Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 19-październik 08

Napisano 03 luty 2009 - 18:38

Wyświetl postUżytkownik Wojtek dnia pon, 02 lut 2009 - 22:55 napisał

PPM na utworze i tam wyberasz "file info" albo "properties"


ok zrobione, mam nadzieje ze to to:

http://images32.foto...8d4f184cd45.jpg
http://images48.foto...07cd9014785.jpg
0

#35 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 03 luty 2009 - 21:48

<rozkłada-ręce>
Nie mam najmniejszego pomysłu,gdzie i jak te informacje mogą być zapisywane :(
0

#36 Użytkownik nie jest zalogowany   HowardDuano Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 30-listopad 16

Napisano 01 grudzień 2016 - 10:02

gdzie mogę ustawić, żeby bateria przy krytycznym rozładowaniu wydawała dźwięk ostrzegawczy?
0

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl