foobar2000.pl - polskie forum: KUNG-FOO by Br3tt - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

KUNG-FOO by Br3tt Columns UI & Panel Stack Splitter configuration Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Qbi@k Ikona

  • S.T.A.L.K.E.R.
  • Ikona
  • Rejestracja 18-luty 06

Napisano 03 wrzesień 2008 - 00:21

K U N G - F O O
ColumnsUI & Panel Stack Splitter config for foobar2000 (adapted for fullscreen view)

Dołączona grafika

Gif Animated

:arrow: Więcej w temacie na HA
Dołączona grafika Mój foo :D
- Conan, what is best in life?
- To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika foobar2000.pl @ last.fm
0


  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   dawxxx666 Ikona

  • God of fooAvA™
  • Ikona
  • Rejestracja 29-grudzień 06

Napisano 20 październik 2008 - 07:12

Proszę:
http://www.dafont.com/fr/uni-05-x.font
myapple.pl
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   antiPOP Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 08-kwiecień 08

Napisano 20 październik 2008 - 11:55

Wyświetl postUżytkownik dawxxx666 dnia pon, 20 paź 2008 - 09:12 napisał



Dzięki, czcionkę miałem zainstalowaną, jej reinstalacja nic nie dała, może ponowne postawienie konfigu coś da.
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   maciej3 Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 23-maj 08

Napisano 20 październik 2008 - 20:16

Ktoś wie w czym tkwi problem. Jak szukam "lyrics" to mam zawsze 1 .lrc + ew, 1 .txt. Pamiętam, że jak używałem ręcznej wyszukiwarki na FooAvA to szukało tyle wersji ile było maksimum dostępnych, a tu tylko 1wersję.
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   devile2 Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 08-marzec 08

Napisano 15 listopad 2008 - 12:07

Witam ostatni próbuję zainstalować tą konfigurację, jednak napotykam na pewne kłopoty np: Jak chce już zaimportować tę konfigurację pojawia mi się error:
że jest coś źle skonfigurowana moja media libarary czy coś takiego . A więc kieruję swoje do was pytanie w jaki sposób temu zaradzić??
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   devile2 Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 08-marzec 08

Napisano 21 listopad 2008 - 19:14

Mógłby mi ktoś pomóc jw?
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   dawxxx666 Ikona

  • God of fooAvA™
  • Ikona
  • Rejestracja 29-grudzień 06

Napisano 21 listopad 2008 - 20:01

Może wystarczy po prostu dodać pliki do Media Library? Wchodzisz w opcje foobara [ctrl+p] --> Media Library --> Add
myapple.pl
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   devile2 Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 08-marzec 08

Napisano 22 listopad 2008 - 17:59

O dzięki pomogło, a właściwie nie bo itak się wyłącza tylko nie wyskakuje ten błąd z media liblary??
0

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl