Pokaż swojego foobara...
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 18 listopad 2009 - 14:22

Konfiguracja mojego foobara (milkdrop i inne plugi) w wersji portable:
I'm an antidote for when people become poisonous
Napisano 20 listopad 2009 - 06:55
A oto mój foo, od dłuższego czasu wygląd jest niezmienny
W ostatnim czasie jedynie numerek wersji zmienił się na najświeższy 
"I wish you well... and that you're burning there in hell"
Napisano 20 listopad 2009 - 20:05
dzięki za uznanie
dzięki również za podsunięte pomysły podczas przenosin bazy danych ze starego foo do nowego
"I wish you well... and that you're burning there in hell"
Napisano 14 grudzień 2009 - 03:35
ohoho, minęło kilka lat od kiedy ostatnio zajmowałem się foobarem
(przez linuksa
)
do windowsa wróciłem jakieś cztery miesiące temu, przez cały czas używałem Curacao, po imprezie w piątek stwierdziłem, że potrzebuję czegoś szybszego, stabilniejszego i mniejszego
no i w wolnym czasie przez weekend popełniłem SimpeFoo Evo

dodam jeszcze slider głośności, póki co używam paska statusu. no i coś do artist artów jeszcze (może w popupie), szkoda żeby kolekcja zdjęć do curacao się marnowała
do windowsa wróciłem jakieś cztery miesiące temu, przez cały czas używałem Curacao, po imprezie w piątek stwierdziłem, że potrzebuję czegoś szybszego, stabilniejszego i mniejszego
no i w wolnym czasie przez weekend popełniłem SimpeFoo Evo

dodam jeszcze slider głośności, póki co używam paska statusu. no i coś do artist artów jeszcze (może w popupie), szkoda żeby kolekcja zdjęć do curacao się marnowała
Napisano 15 styczeń 2010 - 09:43
Kiedy instalowałem f2k pierwszy raz miał on być tylko chwilowym zastępstwem dla WMP10 w funkcji odtwarzacza plików bezstratnych. Jeden dzień wystarczył jednak, żeby mnie absolutnie oczarować :-) Działa szybciej, ładniej, prościej. I tak na nim zostałem. A, że na początku nie potrafiłem kombinować z jego wyglądem to używałem DUI... I tak już zostało. "Fabryczne" ustawienie dla mnie spełnia swoją rolę idealnie. Nawet nie myślę o zmianie!

A połączenie uporządkowanych tagów i odrobiny kombinatoryki z "Move To" zaowocowało także posegregowaniem muzyki na dysku :-)
A połączenie uporządkowanych tagów i odrobiny kombinatoryki z "Move To" zaowocowało także posegregowaniem muzyki na dysku :-)
Napisano 28 marzec 2010 - 11:06
ColumnsUI / DefaultUI:

Jeszcze nie zdecydowałem którego używać
----------------------------- Update -----------------------------
Sporo zmienionych rzeczy w CUI, nieco zapożyczonych z konf. Majkela, teraz to wygląda tak:
ColumnsUI Full / ColumnsUI Compact / popupplus
Jeszcze nie zdecydowałem którego używać
----------------------------- Update -----------------------------
Sporo zmienionych rzeczy w CUI, nieco zapożyczonych z konf. Majkela, teraz to wygląda tak:
ColumnsUI Full / ColumnsUI Compact / popupplus
Napisano 28 marzec 2010 - 14:34
Pierwsza propozycja wygląda ciekawiej
Mój foo :D- Conan, what is best in life?
- To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!
foobar2000.pl @ last.fm
Napisano 31 marzec 2010 - 19:12
Witam - to i ja zamieszczę swojego foobar'a ... jest to przerobiony pod moje wymagania skin znaleziony w necie. Columns UI :

ale mam pytanie - jak zrobić te np. efekty połysku (nie wiem jak to nazwać - blaski) na okładkach wyświetlane np. na skinie użytkownika @ImDaRc ? Bo troche forum przeszukałem ale nie znalazłem nic :/

ale mam pytanie - jak zrobić te np. efekty połysku (nie wiem jak to nazwać - blaski) na okładkach wyświetlane np. na skinie użytkownika @ImDaRc ? Bo troche forum przeszukałem ale nie znalazłem nic :/
Napisano 04 kwiecień 2010 - 16:30
GLOG [Go Look On Google]

"Life sux, no matter how happy you are
because being happy doesn't exclude fact, that life sux."..
/kociaq/
PaduPadu: NjQ3NjYwNQ [base64]
Steam friends: last_dimension
Sprawdź mój muzyczny gust: user_Dimension
VEDIA Muzzio SteelBox 4GB @ RK2708B + KOSS KSC75
/ R.I.P.: Pentagram Eon Cineo 4GB @ RK2706 FW 2.31 @ Tango! by Dimension & KOSS Porta Pro/

"Life sux, no matter how happy you are
because being happy doesn't exclude fact, that life sux."..
/kociaq/
PaduPadu: NjQ3NjYwNQ [base64]
Steam friends: last_dimension
Sprawdź mój muzyczny gust: user_Dimension
VEDIA Muzzio SteelBox 4GB @ RK2708B + KOSS KSC75
/ R.I.P.: Pentagram Eon Cineo 4GB @ RK2706 FW 2.31 @ Tango! by Dimension & KOSS Porta Pro/

Logowanie