foobar2000.pl - polskie forum: [Forum] Znalezione błędy - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

  • (4 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

[Forum] Znalezione błędy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Qbi@k Ikona

  • S.T.A.L.K.E.R.
  • Ikona
  • Rejestracja 18-luty 06

Napisano 06 kwiecień 2008 - 10:39

Tu możecie zgłaszać błędy znalezione na forum.

Zostało zainstalowanych kilka modyfikacji przez co mogą występować rożnego rodzaju utrudnienia (np. braki w tłumaczeniu). Proszę o zgłaszanie wszystkiego w tym temacie.
Dołączona grafika Mój foo :D
- Conan, what is best in life?
- To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika foobar2000.pl @ last.fm
0


  • (4 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   dawxxx666 Ikona

  • God of fooAvA™
  • Ikona
  • Rejestracja 29-grudzień 06

Napisano 06 kwiecień 2008 - 12:18

Wyświetl postUżytkownik Qbi@k dnia nie, 06 kwi 2008 - 11:39 napisał

mogą występować rożnego rodzaju utrudnienia (np. braki w tłumaczeniu).

Po dodaniu punktu reputacji wyskakuje

Cytat

Komantarz został dodany


edit
W stylach innych niż IP Pro ciągle jest My reputation zamiast Moja reputacja
myapple.pl
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   mariomc Ikona

  • beermc
  • Ikona
  • Rejestracja 27-luty 07

Napisano 06 kwiecień 2008 - 12:38

Mi się nie zmienia ilość postów, stoję od jakiegoś czasu na 54 mimo że coś tam napisałem ;)
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Majkel Ikona

  • Hellmeister
  • Ikona
  • Rejestracja 18-czerwiec 06

Napisano 06 kwiecień 2008 - 13:10

Wyświetl postUżytkownik mariomc dnia nie, 06 kwi 2008 - 14:38 napisał

Mi się nie zmienia ilość postów, stoję od jakiegoś czasu na 54 mimo że coś tam napisałem ;)


może udzielasz się w działach w których posty nie doliczają sie do ogólnej ilości napisanych ;) czyli np. offtopic :P

"I wish you well... and that you're burning there in hell"
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 06 kwiecień 2008 - 13:11

Tłumaczenia poprawione (chyba wszystko).
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Majkel Ikona

  • Hellmeister
  • Ikona
  • Rejestracja 18-czerwiec 06

Napisano 06 kwiecień 2008 - 13:14

poza tym zauważyłem wczoraj że czas napisania danego posta skoczył o godzinę do przodu, mimo że mam wszystko poprawnie w ustawieniach profilu. czyli np ten post wyświetli się że jest napisany o 15:10 zamiast o 14:10. wcześniej tak nie było (wiadomo, zmiana czasu była, ale sorry, to już powinno być wzięte pod uwagę i powinno wyświetlać się poprawnie ;) )

"I wish you well... and that you're burning there in hell"
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   s0ber Ikona

  • Stoner
  • Ikona
  • Rejestracja 30-październik 07

Napisano 06 kwiecień 2008 - 13:33

A ja zapodam czymś z troszkę innej beczki:

Dołączona grafika

Mianowicie powinno być: "Podgląd postu" :P

EDIT: Poprawione, uroki używania gotowych tłumaczeń :)

// Dziękuję :)
Dołączona grafika
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   dawxxx666 Ikona

  • God of fooAvA™
  • Ikona
  • Rejestracja 29-grudzień 06

Napisano 06 kwiecień 2008 - 14:01

Jak już zaczęliśmy... Drobne sugestie odnośnie okna Profil Użytkownika. Myślę, że niepotrzebnie jest tam aż dwukrotnie powtórzona nazwa rangi (tekst + ikona). Poza tym, mógłby się tam również znaleźć pasek do zmiany reputacji.

edit:
Jak klikam u kogoś na Otrzymane w części Moja reputacja to wyskakuje:

Cytat

Niepoprawne użycie jednego z plików forum

myapple.pl
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   mariush Ikona

  • vel. biju
  • Ikona
  • Rejestracja 19-luty 06

Napisano 06 kwiecień 2008 - 14:53

A ilość postów w formie kwadracików wyleciała już na dobre?
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 06 kwiecień 2008 - 15:11

1. Kwadraciki mają wrócić... podobno
2. Ranga jest już tylko raz. Na razie nie wiem jak zrobić zmianę reputacji z profilu, ale dojdę do tego ;)
3. Co do wspomnianego błędu - wina tej wersji modyfikacji i ma zostać naprawione w kolejnych.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   woozie Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 07-sierpień 05

Napisano 06 kwiecień 2008 - 15:21

Na forum czas jest ostro schrzaniony (albo ja mam zwidy). Właśnie jest godzina 16:17, a ostatni post (Wojtka) jest ... z przyszłości(2h do przodu).
PS: W profilu mam strefe czasową +2.
--edit--
Wybaczcie, niezauważyłem postu Majkela ;]
Привет!
Dołączona grafika
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 06 kwiecień 2008 - 16:27

Co się dzieje z godziną - nie wiem. W ACP jest ustawiona niby ok.
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   mariomc Ikona

  • beermc
  • Ikona
  • Rejestracja 27-luty 07

Napisano 21 kwiecień 2008 - 20:27

To chyba nie błąd, ale na głównej stronie szara linia z ilością "Tematów" wygląda fatalnie tz. na całej stronie powinna być w jednej linii (tak mi się wydaje), a jest rozlazłe że tak powiem :P
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   woozie Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 07-sierpień 05

Napisano 21 kwiecień 2008 - 20:31

A własnie. Na "stronie głównej" forum, na dole wyświetlane są nicki osób, które obecnie są na forum. Po najechaniu kursorem nad nick pojawia sie chmurka z "h:i A", czyli wygląda na to, że tam powinna być godzina, tak? :-)
Привет!
Dołączona grafika
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 21 kwiecień 2008 - 21:40

@mariomc
Chociażby na http://www.invisionboard.pl/ też tak jest, chyba wpada do worka "it's not a bug, it's a feature" ;)

@woozie
tak, tam powinna być godzina ;]
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   mariomc Ikona

  • beermc
  • Ikona
  • Rejestracja 27-luty 07

Napisano 21 kwiecień 2008 - 21:56

Może i tak Wojtek, ale miałem na myśli to że wygląda to fatalnie, a czy tak musi być czy nie to ja już nie wiem :bag:
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 21 kwiecień 2008 - 22:20

Ha! Wydało się! Używasz testowych wersji Opery :bag: (sprawdziłem na Fx i stabilnej Operze i wszystko jest OK)
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   mariush Ikona

  • vel. biju
  • Ikona
  • Rejestracja 19-luty 06

Napisano 21 kwiecień 2008 - 22:22

No ja sie właśnie zastanawiałem o czym wy gadacie :P
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   mariomc Ikona

  • beermc
  • Ikona
  • Rejestracja 27-luty 07

Napisano 21 kwiecień 2008 - 22:23

Nie, używam Firefoxa 3 beta5 :ph34r:
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 21 kwiecień 2008 - 23:16

Z tego wniosek, że najnowsze wersje są be ;)

(@mariush, już nie przesadzaj z tą wrogą propagandą X-P)

no ok, już nie będę :P // mariush
0

  • (4 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl