foobar2000.pl - polskie forum: Dziwne trzaski w głośnikach. - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Dziwne trzaski w głośnikach.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Wujek_Bogdan Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-lipiec 05

Napisano 03 grudzień 2007 - 11:42

od niedawna cos dziwnego dzieje mi sie z glonikami.
raz na jakis czas slychac glosny trzask. podobny jak odglos wpinania jacka to wejscia w karcie przy podglosnionych glosnikach.
co ciekawe trzask jest bardzo glosny nawet gdy jest volume jest bardzo niski.
wydaje mi sie ze to nie moze byc wina karty muzycznej.


macie jakies pomysly?
czyzby moje glosniczki konczylo zywot?
0


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Qbi@k Ikona

  • S.T.A.L.K.E.R.
  • Ikona
  • Rejestracja 18-luty 06

Napisano 03 grudzień 2007 - 11:46

Hmm, przy moich bylo slychac ciagle pierdzenie, ale to mialo miejsce po burzy. Najlepiej byloby zabrac glosniki do kolegi, albo pozyczyc dzwiekowke, jezeli podejrzewasz wlasnie ten element.
Dołączona grafika Mój foo :D
- Conan, what is best in life?
- To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika foobar2000.pl @ last.fm
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   woozie Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 07-sierpień 05

Napisano 03 grudzień 2007 - 18:32

Moim zdaniem to nawala coś miedzy kartą a głośnikami(no chyba, że jest tam tylko kabel ;P ). Poza tym podpisuję się pod tym, co napisał Qbi@k, idź do kumpla i sprawdź kazdą możliwość :)
PS: Nie wydaje mi się, zeby to była wina głośników..
Привет!
Dołączona grafika
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   BArtus Ikona

  • foobmeister
  • Ikona
  • Rejestracja 14-czerwiec 06

Napisano 03 grudzień 2007 - 18:47

Ja bym stawiał na uszkodzony kabel połączeniowy albo jakieś niesprawne urządzenie włączone do tego samego węzła sieci (u mnie jak miałem marną listwę to głośniki strzelały jak gotowałem wodę ;)
Dołączona grafika Tlen.pl: bbartus [at] tlen [dot] pl JID: bartus [at] jabster [dot] pl PaduPadu: MjIyMjI1NA== base64 ICQ: Mzk1MjY3NTY3 base64 Last.fm: BBArtus [Fb]
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Wujek_Bogdan Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-lipiec 05

Napisano 04 grudzień 2007 - 16:21

a mozliwe. bede musial to sprawdzic.

mam podlaczone gloniki do transformatora z amerykanskiego prądu na polski prąd ;)))
110V >> 220V
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   wikrap Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 20-październik 07

Napisano 13 grudzień 2007 - 15:30

tez myśle ze kabel, może zakłucenia w sieci a może w samych głośbikach coś ci nie łączy. pewnie gdzieś jest przerwa. pokombinuj z miernikiem jak masz
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Wujek_Bogdan Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-lipiec 05

Napisano 31 grudzień 2007 - 14:21

... naprawiło sie samo
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl