foobar2000.pl - polskie forum: Nie działa mi TAGZ - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Nie działa mi TAGZ

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   claudio1 Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 24-sierpień 07

Napisano 11 listopad 2007 - 17:24

Z tego co pisze w jednym z topiców poniżej, powinny działać wywołania w postaci:
TAGZ
$length(%umciaumcia%)

Java 1.5
class Rympymcimcim implements dalabymcim


Powinna się kolorować składnia, w zależności od użytego bbcode. Czy wpisuj coś nieprawidłowo? Dlaczego nie tworzy się takie coś jak w linku poniżej:
http://foobar2000.pl...w...ost&p=35468
0


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   mixcherry Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 20-listopad 04

Napisano 11 listopad 2007 - 18:57

Qbi@k coś mówił, że po moim modzie (kolorującym składnie) były jakieś problemy. Co prawda ja bym w to nie wierzył ;) ale po ostatnim updacie forum już nie ma kolorowania.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Qbi@k Ikona

  • S.T.A.L.K.E.R.
  • Ikona
  • Rejestracja 18-luty 06

Napisano 11 listopad 2007 - 23:16

Bedziesz mial wolna chwile to wprowadz tagz ponownie ;)
Dołączona grafika Mój foo :D
- Conan, what is best in life?
- To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika foobar2000.pl @ last.fm
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl