Strona 1 z 1
[0.9.4.3] PILOT rm-1500 Creative
Napisano 01 wrzesień 2007 - 14:18
Witam
mam kartę Creative-Live! 24 Bit External na usb, do której jest dołączony pilot model RM - 1500 chciał bym używać go razem z foobarem prubowałem programu Girder.v3.3.4 i intelliremote ale miałem problem z konfiguracją. Czy może ma ktoś jakiegoś gotowca na to?
Strona 1 z 1
Odpowiedzi do tego tematu
Napisano 01 wrzesień 2007 - 15:55
FAQ - sterowanie foo za pomocą pilota
Napisano 03 wrzesień 2007 - 23:08
tez mam taka karte, i pilota.
zastanawialem sie czy moze wystarczy mi do obslugi samo winlirc, bo wyglada na lzejszy program od grindera. nie wiem tylko jaki port mam ustawic (moze z tego powodu uzycie tylko winlirc jest wlasnie nie mozliwe ?). do wyboru sa same comy. karta laczy sie przez usb.
program nie wysyla prosby o zmiane konfiguracji tylko przy ustawieniu COM1. jednak nie odbiera sygnalów z pilota, i ikonak nadal pozostaje szara.
a moze nie taki diabel straszny, i ten grinder nie zabiera az tak duzo zasobow ?
aha. mam jeszcze irde w komputerze. moze ta da sie jakos rozruszac ?
zastanawialem sie czy moze wystarczy mi do obslugi samo winlirc, bo wyglada na lzejszy program od grindera. nie wiem tylko jaki port mam ustawic (moze z tego powodu uzycie tylko winlirc jest wlasnie nie mozliwe ?). do wyboru sa same comy. karta laczy sie przez usb.
program nie wysyla prosby o zmiane konfiguracji tylko przy ustawieniu COM1. jednak nie odbiera sygnalów z pilota, i ikonak nadal pozostaje szara.
a moze nie taki diabel straszny, i ten grinder nie zabiera az tak duzo zasobow ?
aha. mam jeszcze irde w komputerze. moze ta da sie jakos rozruszac ?
Napisano 04 wrzesień 2007 - 00:07
foobar2000 0.9.x - Lista Wtyczek
Forum foobar2000.pl > Download > foobar2000 > Wtyczki
Polecam zawsze na poczatku dokladnie sprawdzic liste z wtykami
W podrozdziale Zdalne sterowanie znalazlem foo_remotecontrol - strona domowa.
Mam nadzieje, ze link cos pomoze
Forum foobar2000.pl > Download > foobar2000 > Wtyczki
Polecam zawsze na poczatku dokladnie sprawdzic liste z wtykami
W podrozdziale Zdalne sterowanie znalazlem foo_remotecontrol - strona domowa.
Mam nadzieje, ze link cos pomoze
Mój foo :D- Conan, what is best in life?
- To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!
foobar2000.pl @ last.fm
Napisano 04 wrzesień 2007 - 07:50
o, faktycznie. przeszukalem tylko faq a o wtycznach nie pomyslalem.
moze dałoby sie dodac jedno zdanie do " [Tutorial] Obsługa foobara za pomocą pilota " dla posiadaczywlasnie tych pilotow ?
dzieki !!!
edit :
niestety nie dziala.
odwiedzilem strone programu intelliremote ( http://melloware.com.../intelliremote/ )
buuuu !
moze dałoby sie dodac jedno zdanie do " [Tutorial] Obsługa foobara za pomocą pilota " dla posiadaczywlasnie tych pilotow ?
dzieki !!!
edit :
niestety nie dziala.
odwiedzilem strone programu intelliremote ( http://melloware.com.../intelliremote/ )
Cytat
Intelliremote is a software program that replaces the cumbersome Creative Remotecenter software that is bundled with Soundblaster Live!, Audigy, Audigy ZS and, all X-Fi versions except USB.
buuuu !
Strona 1 z 1

Logowanie