foobar2000.pl - polskie forum: foo_audioscrobbler - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

Problemy i pytania związane z wtyczkami

Zasady działu "Problemy i pytania związane z wtyczkami"


  • W tym dziale prowadzimy wyłącznie dyskusje na temat dostępnych już wtyczek.
  • Pamiętaj, aby przed założeniem nowego tematu sprawdzić czy podobne pytanie wcześniej już nie padło! Skorzystaj w tym celu z WYSZUKIWARKI oraz zajrzyj do działu F.A.Q. - Najczęsciej zadawane pytania.
  • Tematy w dziale "Problemy i pytania związane z wtyczkami" muszą wyglądać następująco, inaczej bedą kasowane lub zmieniane:

    foo_nazwa_wtyczki


    • (np.) foo_burninate
    • (np.) foo_run

Grupa Trzymająca Władzę
  • (7 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

foo_audioscrobbler

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Parker1992 Ikona

  • 30% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 23-czerwiec 06

Napisano 19 grudzień 2006 - 16:59

Jak w temacie. Zarejestrowałem się na
www.lastfm.pl
, wpisałem te dane do opcji i co dalej?
Dołączona grafika Clark - najlepszy stringo pisarz Dołączona grafika Dołączona grafika
0


  • (7 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Inkub Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 25-grudzień 06

Napisano 22 styczeń 2007 - 08:29

No własnie . Cos sie wtyczka zwaliła chyba . Mi niby wysyła , a na last nie ma sladu po tym.
Podobno z tego co na HA pisze , to cos nie tak jest z ta wersja. Ma moze ktos u siebie 1.2.6 ? Tej wtyczki ?
Dołączona grafika
Czy wiecie jakie wykształcenie mają bracia Kaczyńscy? Lech skończył prawo, a Jarosław kończy właśnie sprawiedliwość.
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   mariush Ikona

  • vel. biju
  • Ikona
  • Rejestracja 19-luty 06

Napisano 22 styczeń 2007 - 15:58

Najnowsza wersja to 1.3.5, do pobrania chociażby stąd. U mnie działa, co zobaczyć można w moim profilu [patrz niżej]. Może masz źle wpisane hasło, albo coś.. Oblookaj opcje wtyczki w "Preferences".
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Inkub Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 25-grudzień 06

Napisano 22 styczeń 2007 - 19:41

Mozesz mi podac jakie masz ustawienia wtyczki.
Login i haslo mam takie samo jak zawsze. I wczesniej działało. ponad 18 tys utworow mam na koncie.
A teraz dupa , po przejsciu na 0.9.4.2 Foo + nowa wtyczke.
Dołączona grafika
Czy wiecie jakie wykształcenie mają bracia Kaczyńscy? Lech skończył prawo, a Jarosław kończy właśnie sprawiedliwość.
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Cream Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 29-sierpień 06

Napisano 22 styczeń 2007 - 19:44

Problem dotyczy wysyłania tytułów na last.fm
Album jest składanką w skład album wchodzą dwa CD.
Struktura każdego utworu wygląda tak:
Wykonawca Various
Tytuł Albumu *nazwa składanki*
Tytuł *nazwa utworu / płyta z jakiej pochodzi*

Wysyła, a na last.fm wyskakuje mi:
"Niektóre przesłane utwory nie zostały dodane do profilu z następujących powodów:
Przesłany utwór wygląda na nieprawidłowo oznaczony — sprawdź dane w pliku."
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   clark Ikona

  • foo v0.7
  • Ikona
  • Rejestracja 29-maj 06

Napisano 22 styczeń 2007 - 19:55

Cream napisał:

Wykonawca Various

właśnie ^ dlatego jest ten problem. Musisz mieć kompletne informacje w tagach, w przeciwnym razie nie zostaną rozpoznane - no bo i jak Wykonawca - Various ?!
Dołączona grafika

"Live 4 Music"
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   mariush Ikona

  • vel. biju
  • Ikona
  • Rejestracja 19-luty 06

Napisano 22 styczeń 2007 - 20:02

@Inkub - ja mam wpisany login i hasło, zaznaczone że tylko z ML pliki są "skroblowane". Proxy nawet nie ruszałem. Spróbuj wyłączyć foo, usunąć wtyczkę, włączyć foo, wybrać "nie" jak będzie pytał o zachowanie ustawień, wyłączyć foo, wrzucić najnowszą wersję podaną przeze mnie wyżej, włączyć foo i ustawić na nowo login i hasło.
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   Inkub Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 25-grudzień 06

Napisano 22 styczeń 2007 - 20:17

Juz tez probowałem tak, ale jeszcze raz. A moze cos byc w cfg. ? Nie tak ? Bo od czasu sciagniecia cfg z HA , mam ten problem.
Dołączona grafika
Czy wiecie jakie wykształcenie mają bracia Kaczyńscy? Lech skończył prawo, a Jarosław kończy właśnie sprawiedliwość.
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   Apach Ikona

  • Kapitan
  • Ikona
  • Rejestracja 23-listopad 04

Napisano 23 styczeń 2007 - 06:15

Inkub napisał:

Bo od czasu sciagniecia cfg z HA , mam ten problem.
No i juz wiemy dlaczego sie tak dzieje. Stworz swoj wlasny konfig od podstaw to wtyczka zacznie dzialac :D
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   Inkub Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 25-grudzień 06

Napisano 23 styczeń 2007 - 09:38

Ale jesli dana osoba nie miała podanego ze uzywa audioscrobbler i sprawdzam w cfg. jaki wpis jest szukajac nicka mojego i jest tylko moj + haslo. To ja juz nie wiem <sciana>
Nawet na pustym foo z czystym cfg. Jest tak samo . Status wtyczki pokazuje ze wyslano.
A na Last.fm nic...


edit.
Wiec zrobiłem całe foo od zera. I nadal dupaaaa
Dołączona grafika
Czy wiecie jakie wykształcenie mają bracia Kaczyńscy? Lech skończył prawo, a Jarosław kończy właśnie sprawiedliwość.
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   Parker1992 Ikona

  • 30% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 23-czerwiec 06

Napisano 23 styczeń 2007 - 13:59

Umnie jest ten sam problem co u Inkuba wersja wtyki to 1.3.2. a foo to v.0.9.4.2. (konfig mój własny oczywiście, hasła też prawdziwe)
Dołączona grafika Clark - najlepszy stringo pisarz Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   BArtus Ikona

  • foobmeister
  • Ikona
  • Rejestracja 14-czerwiec 06

Napisano 24 styczeń 2007 - 20:42

A ja używam oryginalnej wtyczki i nie mam żadnych problemów :razz:
Dołączona grafika Tlen.pl: bbartus [at] tlen [dot] pl JID: bartus [at] jabster [dot] pl PaduPadu: MjIyMjI1NA== base64 ICQ: Mzk1MjY3NTY3 base64 Last.fm: BBArtus [Fb]
0

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   Parker1992 Ikona

  • 30% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 23-czerwiec 06

Napisano 24 styczeń 2007 - 21:58

BArtus napisał:

A ja używam oryginalnej wtyczki i nie mam żadnych problemów

Ja tą wtyke zassałem z last fm po założeniu konta
Dołączona grafika Clark - najlepszy stringo pisarz Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   Inkub Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 25-grudzień 06

Napisano 24 styczeń 2007 - 22:03

Ja tez mam tamta , i juz nie wiem co zrobic, moze jakas wtyczka blokuje ?
Albo sam nie wiem <sciana>
Dołączona grafika
Czy wiecie jakie wykształcenie mają bracia Kaczyńscy? Lech skończył prawo, a Jarosław kończy właśnie sprawiedliwość.
0

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   Apach Ikona

  • Kapitan
  • Ikona
  • Rejestracja 23-listopad 04

Napisano 25 styczeń 2007 - 06:24

A moze wystarczy rzucic okiem kilka postow wyzej?
http://foobar2000.pl...p?p=23488#23488
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#35 Użytkownik nie jest zalogowany   Parker1992 Ikona

  • 30% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 23-czerwiec 06

Napisano 25 styczeń 2007 - 07:38

mixcherry napisał:

jak teraz nie masz połączenia, to piosenki się zapiszą w kaszy i zascrobblują jak tylko będzie połączenie


Czy to możliwe że tyle ich się nazbierało że blokują sobie łącze? (To sie zaczeło dziać samo bez powodu.)

PS. Moje łącze ma 128 kbps. Z wtyką w wersji 1.3.5 też tak jest.
Dołączona grafika Clark - najlepszy stringo pisarz Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#36 Użytkownik nie jest zalogowany   Inkub Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 25-grudzień 06

Napisano 25 styczeń 2007 - 08:06

Apach, chodzi o to ze w kaszu mam zero i niby jest ok , a na last.fm nie widac....nic zeby cos wysłało.
Dołączona grafika
Czy wiecie jakie wykształcenie mają bracia Kaczyńscy? Lech skończył prawo, a Jarosław kończy właśnie sprawiedliwość.
0

#37 Użytkownik nie jest zalogowany   k1ngpin Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-luty 06

Napisano 25 styczeń 2007 - 10:06

Możesz nie widzieć na stronie statystyk z paru powodów: blokuje Ci zapora, masz źle otagowane tracki, złą wtyczke (chociaż nie wiem jakim cudem ale załóżmy) ... W ogóle to wywal tą wtyczke bo może masz jakiś szit, sciągnij z last.fm program last.fm.exe i on Ci zainsaluje dobra wtyke i będzie ok.
0

#38 Użytkownik nie jest zalogowany   Inkub Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 25-grudzień 06

Napisano 25 styczeń 2007 - 10:32

No , jak wczesniej je wysyłało ? a teraz nie wysyła ?
Jak tagi sa złe to last.fm pokazuje ze nie moze zapisac , bo sa niezgodne itd.
(A mam 18 tys juz na last.fm)
No jeszcze zobacze , w tak jak piszesz ;p a ja nie to sram na last.fm

Przez program z last.fm idzie ;p najwyzej przez jakis czas tak bede wyslał ;p
Bywa :D ale działa ;p

Dzieki ;)


Widocznie wtyczka w foo była zwalona...
Dołączona grafika
Czy wiecie jakie wykształcenie mają bracia Kaczyńscy? Lech skończył prawo, a Jarosław kończy właśnie sprawiedliwość.
0

#39 Użytkownik nie jest zalogowany   Parker1992 Ikona

  • 30% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 23-czerwiec 06

Napisano 25 styczeń 2007 - 15:00

No to papa last fm :( Póki co czekam na nową wersje wtyki.
Dołączona grafika Clark - najlepszy stringo pisarz Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#40 Użytkownik nie jest zalogowany   Inkub Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 25-grudzień 06

Napisano 25 styczeń 2007 - 15:02

http://www.lastfm.pl/tools/downloads/ -> sciagnij to , niech Ci sie instalnie i bedzie Ci wyslac. Mi w ten sposob działa.
Dołączona grafika
Czy wiecie jakie wykształcenie mają bracia Kaczyńscy? Lech skończył prawo, a Jarosław kończy właśnie sprawiedliwość.
0

  • (7 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl