foobar2000.pl - polskie forum: NothingNew - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

NothingNew Oceń temat: ***** 1 głosy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kulka Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 20-lipiec 06

Napisano 07 grudzień 2006 - 00:29

Witam, Wiec zaczne moze od tego iz moj foobar niejest niczym rewolucyjnym a prostym poczciwym playerem.. :) Niema co opisywac, to trzeba zaobaczyc...

Daje screen calego pulpitu z uwagi na samurize z informacjami z foobara no i zeby pokazac jak bardzo zalezy mi na jak najwiekszym zintegorwaniu playera z pulpitem :)

Dołączona grafika

[center:d0442815b0]Dołączona grafika
[/center:d0442815b0]
Pozdrawiam! :)
0


  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   jahar777 Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-październik 06

Napisano 07 grudzień 2006 - 00:36

moim skromnym zdaniem świetna integracja komunikatora-stylu windy-foobara, wygląda to dobrze :) jak i wszystko czego trzeba jest pod ręką, więc funkcjonalność zapewne też na wysokim poziomie.

podoba mi się.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Keed Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 14-maj 06

Napisano 07 grudzień 2006 - 08:07

bardzo ładne i naprawdę dobrze ze sobą skomponowane

1. jakiego stylu win używasz?
2. te przyciski w lewym górnym rogu to od foobara?
Dołączona grafika
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   foobn00b Ikona

  • R.I.P Big L
  • Ikona
  • Rejestracja 25-maj 06

Napisano 07 grudzień 2006 - 13:30

fajny foo :mrgreen:

mixcherry napisał:

Zgadzam się z Galy1 w całej rozciągłości fubar to szajsik jakich mało czasami jak przychodzę po pijaku do domu to Nie Mogę trafić w guzik wtedy strasznie się denerwuję dlaczego fubar nie czyta w moich myślach robiłem już 7 formatów bo nie działał mi jeden skin a w ogóle to winamp jest the best of the best of the best bo strzyże goli pie[--]doli, krawaty wiąże usuwa ciąże a na tym forum siedzą Same Lamusy co noszą buty na rzepy bo nie umiom wiązać sznurówek
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Mithloth Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 26-listopad 04

Napisano 07 grudzień 2006 - 14:02

mi sie tez podoba ;)
kulka, mozesz umiescic MINIATURKE?
bardziej zacheci do zobaczenia, i bedzie to zgodne z regulaimenm tego dzialu ;)
Kocham Cię Kochanie moje ;)
A kuku @ :D
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   mrogus Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 24-marzec 06

Napisano 07 grudzień 2006 - 15:48

czy to coś co wygląda jak spectrum analyser po środku pulpitu działa ? czy to tylko tapeta ? a jeżeli działa to można wiedzieć jak działa ? :D

poza tym świetnie to wszystko razem wygląda :)
Dołączona grafika Dołączona grafikaDołączona grafika

"Przedwczoraj policja zamknęła napisy.org , wczoraj hakerzy zamknęli policja.pl"
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Wujek_Bogdan Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-lipiec 05

Napisano 07 grudzień 2006 - 16:06

mrogus napisał:

czy to coś co wygląda jak spectrum analyser po środku pulpitu działa ? czy to tylko tapeta ? a jeżeli działa to można wiedzieć jak działa ?

jeśli działa to z pewnością Samurize, o którym z resztą pisał kulka (choć dziwi mnie troche ten cień padający od spectrum analyzer'a)
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Mithloth Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 26-listopad 04

Napisano 07 grudzień 2006 - 16:08

mi to wyglada na tapete ;)
jesli to tapeta, prosze o linka!

swoja droga jesli by to bylo spectrum to wedlug mnie powinno byc podobne do tego w foo, a jest troche inne...
Kocham Cię Kochanie moje ;)
A kuku @ :D
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   mariush Ikona

  • vel. biju
  • Ikona
  • Rejestracja 19-luty 06

Napisano 07 grudzień 2006 - 16:15

A od czego by to spectrum było niby? :P Tapeta to jest przecież, bo widać że jest inny układ niż w foo i na samurize u góry.. ;)

EDIT: Prosiłbym o guziczki ;)

edit: nic nowego nie dodales :) to samo powiedzialem przed chwila :mrgreen:
Mithloth
edit2: a teraz? ;)
edit: lepiej :D

0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Wujek_Bogdan Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-lipiec 05

Napisano 07 grudzień 2006 - 21:50

Mithloth napisał:

mi to wyglada na tapete ;)
jesli to tapeta, prosze o linka!

skrinszuta sobie trzaśnij ;)
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Qbi@k Ikona

  • S.T.A.L.K.E.R.
  • Ikona
  • Rejestracja 18-luty 06

Napisano 07 grudzień 2006 - 21:53

Caly styl XP jest dopasowany idealnie do tego co jest na pulpicie. Sporo bylo chyba przy tym pracy :)
Dołączona grafika Mój foo :D
- Conan, what is best in life?
- To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women!
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika foobar2000.pl @ last.fm
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   kulka Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 20-lipiec 06

Napisano 07 grudzień 2006 - 23:36

No wiec lecimy po koleji panie i panowie :)
Sorka ze tak pozno wam odpisuje ale dopiero co niedawno ze szkoly wrocilem ;)

Cala gora to samurize wszystko oczywiscie dziala nic na pokaz.

Przyciski sa przerobione z foo_looks by pepijnnuland sam wycinalem bo nikt nieudostepnil ich lol [ http://www.deviantar...ation/43375135/ ]
Dla chetnych przyciski! Click!
p.s. przyciski w 2 wersjach... default and hot! ( hot ma _ po nazwie )

StylXP to Mire 2.0 by pepijnnuland [ http://www.deviantar...ation/43305906/ ]

Litesatep by pepijnnuland + moje modyfikacje :) [ http://www.deviantar...ation/43847459/ ]

Tapetka to przerobiony screenshot z wielkiego spectrum z foobara przerobiona zeby pasowalo... w sumie mogle mzrobic zeby dzialalo pod samurize ale za duzo roboty z tym :) Nawet ten cien jest latwiutko zrobic :) Daliscie mi niezly pomysl! :)
Prosze oto link :) Click!


Mam nadzieje zaspokoilem wszystkich moja odpowiedzia! :)
I wszyscy sie zrozumielismy! Licze na wiecej komentarzy i pytan!
pozdrawiam

-kulka-
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   clark Ikona

  • foo v0.7
  • Ikona
  • Rejestracja 29-maj 06

Napisano 08 grudzień 2006 - 11:40

Bardzo ciekawy, ale jeżeli ten spectrum działa, to nie rozumiem dlaczego prezentowane przezeń wartości zupełnie inaczej sie prezentują niż te w spectrum foo??

//popraw link ;)
Dołączona grafika

"Live 4 Music"
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Mithloth Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 26-listopad 04

Napisano 08 grudzień 2006 - 11:43

kulka napisał:

. w sumie mogle mzrobic zeby dzialalo pod samurize ale za duzo roboty z tym :)
:lol:
Kocham Cię Kochanie moje ;)
A kuku @ :D
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   clark Ikona

  • foo v0.7
  • Ikona
  • Rejestracja 29-maj 06

Napisano 08 grudzień 2006 - 11:53

aha ;p

ale przecież najpierw kulka pisał

kulka napisał:

Cala gora to samurize wszystko oczywiscie dziala nic na pokaz.


czyli jednak to jest tylko na pokaz :]
Dołączona grafika

"Live 4 Music"
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Bunio Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 28-marzec 06

Napisano 08 grudzień 2006 - 15:09

Miód!
Tylko jeszcze zmiana fontu w statusbarze i będzie słodzy miód. :)
Dołączona grafika
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   kulka Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 20-lipiec 06

Napisano 08 grudzień 2006 - 17:13

Witam, Zle sie zrozumielismy :)
gorne spectrum dziala ale jest ono z samurize i jakos wlasnie inaczej te paseczki dzialaja jak w foobarze.

A co do tego ze spectrum moglem zrobic pod samurize to chodzilo mi o tapete :)

Mithloth napisał:

kulka napisał/a:
. w sumie mogle mzrobic zeby dzialalo pod samurize ale za duzo roboty z tym :)

przeciez to jest mysl do tapety a nie do samurize... nic tu niema na pokaz...

p.s. Jak w statusbar zmienic font? :)

Pozdrawiam
-kulka-
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Bunio Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 28-marzec 06

Napisano 08 grudzień 2006 - 17:40

Ctrl + P > Appearance > Display > Columns UI > Status bar/Systray > Status bar font
Dołączona grafika
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   kulka Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 20-lipiec 06

Napisano 08 grudzień 2006 - 22:19

Dziekuje Buniooo! Kompletnie o tym zapomnialem :/
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Wujek_Bogdan Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-lipiec 05

Napisano 09 grudzień 2006 - 00:33

kulka napisał:

Witam, Zle sie zrozumielismy :)
gorne spectrum dziala ale jest ono z samurize i jakos wlasnie inaczej te paseczki dzialaja jak w foobarze.

mysle ze działają tak samo, być może pokazują po prostu inny zakres częstotliwości. analyzer z foobara ma chyba jest chyba bardziej rozciągnięty w kierunku wysokich częstotliwości.
0

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl