foobar2000.pl - polskie forum: [fb2k] Foobar2000 v0.9.3 - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

[fb2k] Foobar2000 v0.9.3

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Wujek_Bogdan Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-lipiec 05

Napisano 05 sierpień 2006 - 08:38

Pojawiła się kolejna stabilna wersja foobar2000 v0.9.3

:arrow: Download
:arrow: changelog dostępny na oficjalnej jest raczej nieaktualny, więc go nie zamieszczam.
0


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   PIK Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 07-maj 06

Napisano 05 sierpień 2006 - 11:23

kozak :)

ja juz mam zainstalowany, i gra nie rozwalil si :D
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Wujek_Bogdan Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-lipiec 05

Napisano 05 sierpień 2006 - 11:47

zapommnialem dodac: gdyby ktos zauwazyl jakies zmiany to prosze pisac! ja osobiscie nie widze zadnych roznic pomiedzy betą a wersją stabilną.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   woozie Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 07-sierpień 05

Napisano 05 sierpień 2006 - 17:19

No to ja juz widze pierwsza zmiane. UI sie zamraża czasem po minimalizacji, czasem po przejsciu na nastepna piosenke. Nie ma znaczenia jaki jest format piosenek. Najlepsze jest to, że foobar wygląda jakbyśmy wcisnęli pauzę, a muzyka caly czas leci, mozemy klikac na menu, czy wybierac inne piosenki. Jeśli klikniemy na menu to sie normalnie rozwnie, jesli nacisniemy ctrl+p to otworzy sie okno Preferences, jesli natomiast klikniemy dwa razy na innej piosence to foo zacznie ja odtwarzac ale nie zobaczyy zaznaczenia na niej, spectrum analyzer też nic nie bedzie pokazywał. Conajmniej dziwne zachowanie..

---edit---
To nie wina foobara (chociaż..). Po instalacji Visual Task Tips i uruchomieniu tego programu doperio to zaczyna sie dziać. Foobar to jedyny program który zaczął szwankować po instalacji Visual Task... Coś chyba z columns ui nie tak...
Привет!
Dołączona grafika
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   lamerek Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 27-luty 06

Napisano 05 sierpień 2006 - 19:53

zrobiłem nakładke na starszą wersję i działa
Zostalem zbanowanany na wlasne zyczenie! Więcej informacji w dziale OT w temacie "wypisuje sie"
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Pingwinho Ikona

  • Emperor Penguin
  • Ikona
  • Rejestracja 21-maj 06

Napisano 05 sierpień 2006 - 20:26

Ja nie mam Visual Task Tips i też zauważyłem taką tendencję. Jednak wystarczyło zainstalować 0.9.2 i ponownie 0.9.3, aby wszystko działało jak należy.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   tjal Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 02-marzec 06

Napisano 06 sierpień 2006 - 11:09

hm... wydaje mi się, że dodano wyświetlanie liter napędów CD i DVD przy wyborze funkcji Open Audio CD

edit:
okno Właściwości plików ma zakładki - Metadata i Properties
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Wareczek Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 04-marzec 06

Napisano 08 sierpień 2006 - 11:59

A u mnie po zakończeniu foo 0.9.3 wyskakują dwa okienka.
Pierwsze z nich to:
Dołączona grafika
A drugie to:
Dołączona grafika

Myślę sobie, że może to mieć coś wspólnego z wtyczką PlayCount bo i ona z wersją 0.9.3 przestała działać. Ale nie jestem tego pewien, ktoś pomoże :?:
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Wujek_Bogdan Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 09-lipiec 05

Napisano 08 sierpień 2006 - 12:06

Wareczek napisał:

A u mnie po zakończeniu foo 0.9.3 wyskakują dwa okienka.
Pierwsze z nich to:
Obrazek  
A drugie to:
Obrazek  

Myślę sobie, że może to mieć coś wspólnego z wtyczką PlayCount bo i ona z wersją 0.9.3 przestała działać. Ale nie jestem tego pewien, ktoś pomoże  :?:

poszukaj na forum. byly ostatnio 2 tematy w tej sprawie.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   S1rR3D Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 12-sierpień 06

Napisano 12 sierpień 2006 - 20:39

Czy wie ktoś może co się stało z pozycją "ENCODEDBY" przy edycji pliku mp3 w "File Info" ?? Wszystkie nowe wersje Foobara 0.9.x nie odczytują tej pozycji którą bez problemu widzi i obsługuje stara wersja Foobar'a.


My Foobar Style
.



._.;:#***#:;._.;:#***#:;._.;:#***#:;._.;:#***#:;._.

Dołączona grafika

-=[-S1rR3D-]=-
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 12 sierpień 2006 - 20:58

Mnie bez problemu odczytuje...
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl