foobar2000.pl - polskie forum: [fb2k] Foobar2000 0.9.3 BETA 1 - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

[fb2k] Foobar2000 0.9.3 BETA 1

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   RazaL Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-grudzień 04

Napisano 12 lipiec 2006 - 09:56

pokazała sie nowa beta

Lista zmian:

New file properties dialogs
Speex decoding support, rewritten Ogg Vorbis / Ogg FLAC support
"File Operations / Delete File(s)" now uses Recycle Bin
Better integration of information lookup (freedb etc) components with Audio CD ripping UI
Option to ReplayGain-scan converter output after conversion
CDDA extraction bug fixes / improvements
Improved "Open Audio CD" dialog
Various progress dialogs no longer block UI
Changed Media Library new item tracking behaviors
Fixed low-samplerate LC AAC files mis-reported as HE AAC
Improved compatibility with Windows Vista
Various cosmetic changes
Other minor bug fixes

Do pobrania TU
0


  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Guest_Arti_*

Napisano 12 lipiec 2006 - 10:11

A pasują wtyczki z 0.9.2????
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   mariush Ikona

  • vel. biju
  • Ikona
  • Rejestracja 19-luty 06

Napisano 12 lipiec 2006 - 10:17

Ja na razie nie zauważyłem żeby jakakolwiek wtyczka nie działała. Z resztą wtyczki "nie-bety" powinny działać z każdą wersją oznaczoną "dziewiątką".
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   novator Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-lipiec 06

Napisano 12 lipiec 2006 - 10:19

Mimo wszystko na razie pozostanę przy stabilnym 0.9.2 ;) A nie wiecie może, czy po zainstalwoaniu nowej wersji do tego samego katalogu, co stara, kasują się ustawienia i trzeba wszystko od nowa ustawiać?
"(...) czarne jest czarne, a białe jest białe!'"
.Foo ver. 3.0 .Modern Foo .Foo Dark
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   woozie Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 07-sierpień 05

Napisano 12 lipiec 2006 - 10:25

Nic sie nie kasuje. Wszstko pozostaje po staremu oprócz tego co jest w changelogu wymienione.
PS: Jakos szybko ten changelog powstał. Ostatnio troche sie trzeba było naczekać żeby zobaczyć całą liste zmian ;)
Привет!
Dołączona grafika
0

#6 Guest_Arti_*

Napisano 12 lipiec 2006 - 10:37

Ja już zainstalowałem Columns UI 0.1.3.-Beta 1 V 5 Działa! :mrgreen:

Tylko powiedzcie jak można wymazać ten napis Beta 1 na Foobarze? bo napewno można.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   PIK Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 07-maj 06

Napisano 12 lipiec 2006 - 10:48

[quote=Arti]Tylko powiedzcie jak [b]morzna

buuuu aż w oczy razi !! :shock:

[b]moŻ
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   novator Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-lipiec 06

Napisano 12 lipiec 2006 - 10:53

Móc, to na pewno nie 'morzna', jeżeli już, to 'można' :mrgreen: Pogrzeb (fu!, brzydkie słowo!) trochę w Preferences -> Title Formatting.

P.S. - tak, panie Lepper, pan to nawet w postaci avatara szkodzi użytkownikom! :mrgreen:
"(...) czarne jest czarne, a białe jest białe!'"
.Foo ver. 3.0 .Modern Foo .Foo Dark
0

#9 Guest_Arti_*

Napisano 12 lipiec 2006 - 11:05

Czeski Błąd - Wybaczcie.

Napis nie jest pokazywany tylko podczas odtwarzania a mi chodzi o to żeby go całkiem wymazać. Skasowałem wszystko w Title Formatting i napis jest jak nic nie odtwarzam.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Wookie Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 27-listopad 04

Napisano 12 lipiec 2006 - 11:15

Przestał działać nieoficjalny foo_playcount.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Pingwinho Ikona

  • Emperor Penguin
  • Ikona
  • Rejestracja 21-maj 06

Napisano 12 lipiec 2006 - 13:35

To jest nazwa programu, nie da się IMO.
0

#12 Guest_Arti_*

Napisano 12 lipiec 2006 - 16:46

Odinstalowałem tą bete.Nie darady w niej zmienić tła playlisty :evil: A wtyczka Album Art niby działa a nie wyświetla okładek :evil: Najlepiej czekać na Final.
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   woozie Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 07-sierpień 05

Napisano 12 lipiec 2006 - 17:06

Arti, u mnie działa wszystko tak jak należy.
Привет!
Dołączona grafika
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   novator Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-lipiec 06

Napisano 12 lipiec 2006 - 17:06

IMHO niektóre opcje w nowej wersji zostały przeniesione w inne miejsce.. Wydaje mi się mało prawdopodobne, żeby usunięto tak ważną opcję jak tło Playlisty, no, chyba że autorzy szykują nam jakieś rewolucyjne z miany dot. zmiany wyglądu? (*marzenia*) :mrgreen:
"(...) czarne jest czarne, a białe jest białe!'"
.Foo ver. 3.0 .Modern Foo .Foo Dark
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   mariush Ikona

  • vel. biju
  • Ikona
  • Rejestracja 19-luty 06

Napisano 12 lipiec 2006 - 17:11

Wookie napisał:

Przestał działać nieoficjalny foo_playcount.

"..bo to zła wtyczka była.." :D
U mnie wszystko działa jak na starym. W dodatku zmieniłem dziś nieco image mojego foo :P
0

#16 Guest_Arti_*

Napisano 12 lipiec 2006 - 17:25

Normalnie nie wiem co jest grane wozzie po twoim poście jeszcze raz zainstalowałem tą Bete i wszystko działa :mrgreen: Tło i Album Art wcześniej sprawdzałem kilka razy i nie działało :!: Przyniosłeś mi szczęście :mrgreen:
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Wookie Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 27-listopad 04

Napisano 13 lipiec 2006 - 02:04

mariush napisał:

"..bo to zła wtyczka była.." :D
U mnie wszystko działa jak na starym.

Zła czy nie, korzystam z niej i chciałem się zorientować czy nie tylko ja mam ten problem.
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   mariush Ikona

  • vel. biju
  • Ikona
  • Rejestracja 19-luty 06

Napisano 13 lipiec 2006 - 09:11

Ja wywaliłem tego play_counta, a ściągnąłem tego. I IMO warto poświęcić dawne zliczanie, a pozbyć się drażniącego wyskakiwania na kilka milisekund okienka z zapisem informacji z playcounta do tagów..
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   woozie Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 07-sierpień 05

Napisano 13 lipiec 2006 - 09:57

Hmm.. a nie mozna zsumowac starego i nowego licznika i dopiero wyswietlic?
Привет!
Dołączona grafika
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 05-marzec 05

Napisano 13 lipiec 2006 - 10:17

Można, ja tak robie ;]

A co do okienka - w niektórych momentach faktycznie się przydaje [na przykład przy używaniu masstaggera] ale w praktycznie wszystkich pozostałych tylko drażni... na diabła zostało wprowadzone?! Poza tym najnowsza beta i lyricsdb - w czasie pobierania tekstu zwis foo..
0

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl