foobar2000.pl - polskie forum: [fb2k] foobar2000 0.9.1 :)))) juz jest! - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

[fb2k] foobar2000 0.9.1 :)))) juz jest!

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   hibi Ikona

  • foon00b
  • Rejestracja 23-kwiecień 06

Napisano 23 kwiecień 2006 - 00:26

No i mamy kolejną stabilną wersję oznaczoną nr 0.9.1
Autor ostatnimi czasy wziął się ostro do pracy nad Fb2k :)

Download: TU

edit:
wpis przeniesiony, i troszke zmieniony ;]
dzieki za info!
Mithloth

0


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   patchu Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 29-sierpień 05

Napisano 23 kwiecień 2006 - 10:03

:: Change Log ::

* Faster Ogg Vorbis tag editing.
* Official ASIO support (downloadable separately).
* Improved compatibility with buggy soundcard drivers.
* Added DSP preset switching functionality.
* Workedaround buttons display problems on Windows 2000.
* Improved “random” button action with album/directory shuffle.
* Added WMA playback support.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   woozie Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 07-sierpień 05

Napisano 23 kwiecień 2006 - 11:53

No i mamy WMA support w końcu 8) I ukochane ASIO :P
Привет!
Dołączona grafika
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   dns Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 19-kwiecień 06

Napisano 23 kwiecień 2006 - 12:13

wszystkie wtyczki, ustawienia pozostana jak zainstaluje to na 9.0 ?
*update*
zainstalowalem 0.9.1 i wszystko dziala tak jak powinno, wszystko pozostalo [;
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Afekt Ikona

  • 10% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 19-styczeń 06

Napisano 23 kwiecień 2006 - 12:49

Tak, dziś sprawdzałem, ale kto wie czy kompatybilność będzie w 100% wszystkiego.
Tego nie wiem, gdyż nie mam wszystkich wtyczek.
Mam nadzieję, że niebędzie konieczna stara metoda z mirandy IM: zachowywanie starego katalogu dla pewności i instalka od zera. Jak tak zrobiłem, ale z powodu innych błędów z PublicAmp
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Mithloth Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 26-listopad 04

Napisano 23 kwiecień 2006 - 12:57

jesli SDK pozostalo takie jakie bylo to kompatybilne bedzie :)
Kocham Cię Kochanie moje ;)
A kuku @ :D
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   slave89 Ikona

  • foon00b
  • Ikona
  • Rejestracja 15-maj 06

Napisano 15 maj 2006 - 14:57

Ustawienia pozostają chyba zawsze. A jak z włączonymi playlistami? Mam to u siebie podzielona na zakładki (troche było przy tym roboty) co z tym będzie? Nie wyczyści sie playlista?
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   mixcherry Ikona

  • 50% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 20-listopad 04

Napisano 15 maj 2006 - 15:48

Najłatwiejszy sposób to sprawdzić :) Ani playlisty ani ich zawartość nie powinny się skasować. Jeśli jednak się boisz, to zrób backup (gdzieśtam jest opcja Save All playlists).
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl