foobar2000.pl - polskie forum: Blad na stronie ;-) - foobar2000.pl - polskie forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Blad na stronie ;-)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Mithloth Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 26-listopad 04

Napisano 25 grudzień 2004 - 13:03

No wlasnie :)
Na stronie http://www.foobar2000.pl lub jak kto woli http://www.metrixmet...2000/index.html jest blad.

W lewym menu jest do link do wtyczki i dodatki, lecz sciezka jest wpisana niepoprawnie.

http://http://www.fo...components.html

Jak widzimy "http://" jest wpisane podwojnie :-)

___
moze by tak poprawil ;) :?:
0


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Kapitan_Kloss Ikona

  • 30% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 19-listopad 04

Napisano 25 grudzień 2004 - 14:14

Teldrin napisał:

No wlasnie :)
Na stronie http://www.foobar2000.pl lub jak kto woli http://www.metrixmet...2000/index.html jest blad.

W lewym menu jest do link do wtyczki i dodatki, lecz sciezka jest wpisana niepoprawnie.

http://http://www.fo...components.html

Jak widzimy "http://" jest wpisane podwojnie :-)

___
moze by tak poprawil ;) :?:



Już poprawione :) Dzięki za info.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Mithloth Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 26-listopad 04

Napisano 25 grudzień 2004 - 14:46

czy aby na pewno bylo poprawione? .. bo dalej mi sie pokazuje zpodowjnym http://
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Kapitan_Kloss Ikona

  • 30% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 19-listopad 04

Napisano 25 grudzień 2004 - 14:53

Teldrin napisał:

czy aby na pewno bylo poprawione? .. bo dalej mi sie pokazuje  zpodowjnym http://


Jest poprawione na 100%. Musisz tylko kliknąć "Odśwież" w przeglądarce.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Mithloth Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 26-listopad 04

Napisano 25 grudzień 2004 - 14:55

robilem odswiez, wchodzilemm ponownie na syrone .. wyczyscilem cache przegladarki, tempoary interent files poszedl w kosz, uruchomilem oid nowa komputer .. a dalej poakzuje mi sie wersja "niepoprawiona"

moze serwer jeszcze nie zrobil update'u ?
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Kapitan_Kloss Ikona

  • 30% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 19-listopad 04

Napisano 25 grudzień 2004 - 15:11

Update był, zresztą przed chwilą wchodziłem na stronę i sprawdzałem tego linka. U mnie działa. W kodzie html pobranym z serwera też nie ma błędu :roll:
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Rolnik Ikona

  • 20% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 19-listopad 04

Napisano 25 grudzień 2004 - 15:14

u mnie styka :roll:
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Mithloth Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 26-listopad 04

Napisano 25 grudzień 2004 - 15:56

hmmm .. juz sam nie wiem co jest .. zreszta nie wazne .. ja sie do tego przywyczailem ;)
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Kapitan_Kloss Ikona

  • 30% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 19-listopad 04

Napisano 25 grudzień 2004 - 16:52

Teldrin napisał:

hmmm .. juz sam nie wiem co jest .. zreszta nie wazne .. ja sie do tego przywyczailem ;)


a próbowałeś odświerzyć w przeglądarce bezpośrednio plik index.html :?:

http://www.metrixmet...2000/index.html
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Mithloth Ikona

  • 40% ekstraktu z foo
  • Ikona
  • Rejestracja 26-listopad 04

Napisano 25 grudzień 2004 - 17:09

TAK :) Moze juz dajmu sobie z tym spokoj ;) NIe jest to takie wazne .. a zyc sie z tym da ;)
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych


Oferujemy miejsce na reklame. Kontakt: m.szafranski@foobar2000.pl